Μπεκατώρου στη Βουλή: «Δεν υπάρχει φορέας στις ομοσπονδίες που ασχολείται με ζητήματα κακοποίησης»

Μπεκατώρου στη Βουλή: «Δεν υπάρχει φορέας στις ομοσπονδίες που ασχολείται με ζητήματα κακοποίησης»

Όσα είπε η Σοφία Μπεκατώρου για τα κενά που υπάρχουν στην αντιμετώπιση των κακοποιήσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στην Βουλή στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε όλα τα επίπεδα για να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα κακοποίησης (σεξουαλικής και μη).

Μιλώντας στην επιτροπή ισότητας η Ολυμπιονίκης που κατάφερε με τις καταγγελίες της να γιγαντώσει και στη χώρα μας το κίνημα metoo, τόνισε πως βασικό πρόβλημα είναι η ανισότητα που υπάρχει στα φύλα, σημειώνοντας πως πρέπει να στηριχτεί η ισότητα στους χώρους εργασίας, το σχολείο και την εκπαίδευση.

Μάλιστα η κ. Μπεκατώρου κατήγγειλε πως ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει φορέας στις ομοσπονδίες που ασχολείται με ζητήματα κακοποίησης, ούτε στους συλλόγους άτομο εμπιστοσύνης που να μπορούν τα παιδιά να καταγγείλουν τέτοιες συμπεριφορές. «Θα πρέπει να υπάρξουν περισσότεροι ιατροδικαστές που φαίνεται ότι όχι μόνο είναι λίγοι αλλά ένα θύμα που βιαστεί Παρασκευή θα μπορεί να εξεταστεί τη Δευτέρα. Τώρα συζητάμε αλλά μπορεί κάποιος να βιάζεται! Αυτό μας βοηθά να καταλάβουμε την ευθύνη που έχουμε», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X