Σοϊλέδης: «Εβλεπα ένα μήνα εφιάλτες με το χέρι του Χάρα -Με έκοψε ο Μπάγεβιτς»

Σοϊλέδης: «Εβλεπα ένα μήνα εφιάλτες με το χέρι του Χάρα -Με έκοψε ο Μπάγεβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γκολ-χέρι του Χάρα που έβλεπε… ένα μήνα στον ύπνο του. Η αγάπη για την ΑΕΚ παρότι οπαδός του Ολυμπιακού, ο Μπάγεβιτς που τον “έφαγε” από την Ένωση, ο Μελισσανίδης που πονάει την ομάδα και το σοκ της απώλειας αδερφού και πατέρα μέσα σε πέντε μήνες. Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη.

Η καθιέρωση στον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για πολλούς σημαντικούς παίκτες. Εκείνος στα 18-20 του, δεν είχε τις πιθανότητες με το μέρος του. Αφού περιπλανήθηκε σε διάφορες επαρχιακές ομάδες, η μοίρα τον έφερε μερικά χρόνια αργότερα στην ΑΕΚ και μαζί της τα έζησε όλα. Μετά Ομόνοια, Κέρκυρα κι έπειτα η… κανονική ξενιτιά. Η Κύπρος εξάλλου δεν θεωρείται ακριβώς τέτοια. Πηγαίνοντας στη Ρουμανία ξεκίνησε από την αντίθετη διαδρομή. Πρώτα στα… χαμηλά της Μποτοσάνι για μία χρονιά. πριν έρθει η “καλή” μεταγραφή στη Στεάουα, με την οποία πέρυσι στέφθηκε Κυπελλούχος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X