EURO 2021: Το προκλητικό πρωτοσέλιδο των Σκωτσέζων που θέλουν τους Ιταλούς νικητές του τελικού

EURO 2021: Το προκλητικό πρωτοσέλιδο των Σκωτσέζων που θέλουν τους Ιταλούς νικητές του τελικού
Photo Credits: INTIME

Το πρωτοσέλιδο των Σκωτσέζων υπέρ των Ιταλών για τον τελικό του Euro

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλία και Ιταλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους, την Κυριακή (11/7 22:00) στο «Γουέμπλεϊ», για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ματς το οποίο όλοι οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα.

Η Εθνική Σκωτίας μπορεί να έμεινε εκτός συνέχειας νωρίς, ωστόσο οι φίλαθλοι τους θα πανηγυρίσουν έξαλλα αν δουν τους Άγγλους να χάνουν το τρόπαιο, μέσα στο σπίτι τους.

Η εφημερίδα «The National» πήγε ένα βήμα παρακάτω την κόντρα αυτή, καθώς κυκλοφόρησε το Σάββατο (11/7), με πρωτοσέλιδο από την ταινία «Braveheart», με τον τεχνικό της «Σκουάτρα Ατζούρα» Ρομπέρτο Μαντσίνι, σε ρόλο Μελ Γκίμπσον. Η συγκεκριμένη ταινία εξιστορεί την ζωή του Σκωτσέζου πολεμιστή Γουίλιαμ Γουάλας, που ήταν ο ηγέτης των Σκωτσέζων στον πόλεμο σε βάρος της Αγγλίας με στόχο την ανεξαρτησία της Σκωτίας.

Ως Γουίλιαμ Γουάλας, που θα οδηγήσει την Ιταλία, σε νίκη εναντίον της Αγγλίας βλέπουν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, οι Σκωτσέζοι. «Σώσε μας Ρομπέρτο, είσαι η τελευταία μας ελπίδα. Δεν μπορούμε να τους αντέξουμε να μας το χτυπάνε για άλλα 55 χρόνια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο τίτλο του εν λόγω πρωτοσέλιδου.

Εκτός όμως από τον τίτλο του συγκεκριμένου πρωτοσέλιδου, στην εν λόγω εφημερίδα υπάρχει και το γράμμα «O», να είναι βαμμένο στα χρώματα της Ιταλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X