Απορρίφθηκαν όλες οι προσφυγές του Ολυμπιακού και επίσημα πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Απορρίφθηκαν όλες οι προσφυγές του Ολυμπιακού και επίσημα πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε όλες τις προσφυγές του Ολυμπιακού και είναι πλέον και επίσημα πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να πέρασε σχεδόν 1,5 μήνας από την, εντός αγωνιστικών χώρων, κατάκτηση του τίτλου από τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, πλέον όμως είναι με κάθε επισημότητα οι νέες πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Η τακτική του Ολυμπιακού να καθυστερήσει-ακυρώσει με κάθε τρόπο τη στέψη των “πρασίνων”, έπεσε τελικά στο κενό, καθώς ολοκληρώθηκε δικαστικά η υπόθεση και πλέον απομένει μόνο η απονομή του τίτλου στα κορίτσια του Τριφυλλιού, σε ένα πρωτάθλημα που χωρίς αμφιβολία θα μείνει στην ιστορία. Όχι μόνο γιατί αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός έκανε την απόλυτη ανατροπή και πήρε μέσα στο ΣΕΦ τον τίτλο, αλλά και για τα όσα ακολούθησαν.

Με σημερινή του απόφαση, το ΑΣΕΑΔ έβαλε τέλος σε μια υπόθεση που σήκωσε μεγάλο θόρυβο από πλευράς Ολυμπιακού επιχειρώντας να κερδίσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Ο Παναθηναϊκός όπως αποδείχθηκε έπιασε στον ύπνο τους Πειραιώτες και με κάθε νομιμότητα χρησιμοποίησε την Ολγα Χατζηνικολάου που έκανε και τη διαφορά στο φινάλε του πρωταθλήματος, έχοντας κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το ΑΣΕΑΔ απέρριψε με σημερινή του απόφαση τις προσφυγές για 4 ενστάσεις (!) του Ολυμπιακού, ο οποίος οδηγήθηκε σε ένα πρόσκαιρο επικοινωνιακό κέρδος (καθώς πέτυχε να μην γίνει η απονομή) που τελικά όμως εξελίχθηκε σε ένα ιστορικό βατερλό.

Μετά, λοιπόν, από 4 προσφυγές και αμέτρητες διαρροές κατά της Χατζηνικολάου, ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και οι διαδικασίες πλέον ολοκληρώθηκαν. Οι πράσινοι είναι επίσημα πρωταθλητές για τη σεζόν 2020-21 με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X