Πολύ δυνατό τεστ για την ΑΕΚ σήμερα (17:00) με Μπριζ πριν φύγει για Αθήνα

Πολύ δυνατό τεστ για την ΑΕΚ σήμερα (17:00) με Μπριζ  πριν φύγει για Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπριζ σήμερα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν γυρίσει στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (17:00, Cosmote Sport 1) την Μπριζ στις Βρυξέλλες, στο προπονητικό κέντρο της βελγικής ομάδας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει σε αυτό το φιλικό να τεστάρει ξανά την 11άδα που είδε στο ματς με την Αντβέρπ και θεωρεί αυτή την εποχή στα… μάτια του ως βασική με τα δεδομένα που έχει στα χέρια του. Έτσι στο τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ στην καλοκαιρινή προετοιμασία της στην Ολλανδία, θα δούμε τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Νεντελτσεάρου με τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, δίδυμο στον άξονα τον Σάκχοφ με τον Σιμάνσκι, δεκάρι τον Μάνταλο, τον Γκαρσία δεξιά στην επίθεση, τον Αλμπάνη αριστερά και σέντερ φορ τον Ανσαριφάρντ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται και σε αυτό το παιχνίδι να πάει με 4-2-3-1 που προσφέρει μεγαλύτερη αμυντική ασφάλεια, ενώ δίνει ελευθερίες στον Μάνταλο μεσοεπιθετικά για να κάνει παιχνίδι. Το σημερινό ματς είναι το πιο δύσκολο τεστ αυτό το καλοκαίρι και ο Σέρβος κόουτς θέλει να δει την ομάδα του σε τέτοιες συνθήκες για να δει πως ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές του.

Oι «κιτρινόμαυροι» αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Πρωταθλήτρια Βελγίου, θα αναχωρήσουν για την Αθήνα. Η αποστολή της ΑΕΚ θα φτάσει ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα και το Σαββατοκύριακο οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό, ενώ τη Δευτέρα το απόγευμα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στα Σπάτα, ενόψει του φιλικού με τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη 15 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X