ΑΕΚ: Τα γκολ του Αραούχο στον Πανιώνιο του Μιλόγεβιτς! (VIDEO)

ΑΕΚ: Τα γκολ του Αραούχο στον Πανιώνιο του Μιλόγεβιτς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα γκολ που έχει σημειώσει ο Σέρχιο Αραούχο στο νέο προπονητή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο, όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην ΑΕΚ!

Μετά τον Νταμιέν Λε Ταλέκ που ανακοινώνεται σήμερα από την Ενωση, ο Δικέφαλος συμφώνησε στα πάντα με την Λας Πάλμας για να φέρει πίσω στην Αθήνα την μεγάλη του «καψούρα», τον Σέρχιο Αραούχο. Εναν ποδοσφαιριστή που όσα χρόνια δεν ήταν στην ΑΕΚ μετά την πρώτη του θητεία «έπαιζε» πάντα η επιστροφή του. Τώρα, η Ενωση τον αγόρασε και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην ομάδα της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA»

Εκτός του συναισθηματικού κομματιού στην επιστροφή του «Τσίνο» υπάρχει και το ουσιαστικό του πράγματος. Αυτό είναι πως η ΑΕΚ χρειαζόταν έναν επιθετικό για να πλαισιώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και να κάνει… χαρούμενο τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.


Ο Σέρβος τεχνικός της Ενωσης γνωρίζει καλά τον Σέρχιο Αραούχο, καθώς τον έχει πληγώσει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τον έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές και έχουν κερδίσει αμφότεροι από μια φορά, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Ο Αργεντινός επιθετικός στα τρία αυτά παιχνίδια είχε δύο γκολ και μια ασίστ απέναντι στην ομάδα του νέου προπονητή του.

Το ένα από αυτά μάλιστα, στο ματς των πλέι οφ, έστειλε την ΑΕΚ στην Ευρώπη της επόμενης χρονιάς, εκεί όπου ο Δικέφαλος έκανε μια απίστευτη αήττητη πορεία μέχρι τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου.

Θυμηθείτε αυτά τα τρία παιχνίδια:

 

Δείτε το το ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-1 ΕΔΩ.

Δείτε το Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1 ΕΔΩ.

 


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X