MARCA: «Στο 1,7 εκατ. το deal ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Αραούχο, πρόθεση να είναι Αθήνα την Παρασκευή»

MARCA: «Στο 1,7 εκατ. το deal ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Αραούχο, πρόθεση να είναι Αθήνα την Παρασκευή»
Photo Credits: INTIME

Η ισπανική «MARCA» έχει εκτενές ρεπορτάζ για την συμφωνία της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση πως η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει τον Σέρχιο Αραούχο από την Λας Πάλμας, έφτασε γρήγορα και στην Ισπανία.

Η Ενωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά της Λας Πάλμας, κάτι που επιβεβαίωσε νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Καναρίων Νήσων, Μιγκέλ Ραμίρεζ.

Αναφορά στις επαφές έκανε και η έγκυρη «Marca», η οποία αναφέρει πως η μεταγραφή θα κλείσει κοντά σε ένα ποσό των 1,7 εκατ. ευρώ. Ενώ, παράλληλα γράφει πως η επιθυμία του Αραούχο είναι να έρθει την Παρασκευή στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η Marca για Σέρχιο Αραούχο και ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα λέει το δημοσίευμα για Αραούχο και ΑΕΚ:

«Με την άφιξη του Χεσέ, θα επιβεβαιωθεί το αντίο του Αραούχο. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων με την Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό, με τον Ραμίρεζ να μην αρνείται αυτές της πληροφορίες. Το deal θα κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Όπως έμαθε η «Marca», η πρόθεση του παίκτη είναι να προσγειωθεί την Παρασκευή στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, μια ομάδα που γνωρίζει τέλεια».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X