Λάτσι: «Τεράστιο κλαμπ η ΑΕΚ, η επιτυχία είναι μονόδρομος»

Λάτσι: «Τεράστιο κλαμπ η ΑΕΚ, η επιτυχία είναι μονόδρομος»
Photo Credits: INTIME

Η συνέντευξη του Ζίγκα Λάτσι στην πατρίδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Ζίγκα Λάτσι στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος άσος που επέστρεψε στην Αθήνα από την Ολλανδία λόγω του τραυματισμού του, μίλησε στο «nogomania» της Σλοβενίας για τις ημέρες του στην ΑΕΚ, την εμπειρία του από την Ελλάδα και τις φιλοδοξίες του.

«Σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας υπέγραψε ο Ζίγκα Λάτσι φεύγοντας από την Μιούρα. Τράβηξε τα βλέμματα της ΑΕΚ με τις εμφανίσεις τους και παρά τη νεαρή ηλικία του δείχνει μεγάλες προοπτικές.  Επαιξε 13 ματς το τελευταίο εξάμηνο της σεζόν μέχρι να τραυματιστεί. Τώρα στάθηκε ξανά άτυχος καθώς χτύπησε ξανά, όντας με την ομάδα του στην Ολλανδία για προετοιμασία», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα για να εμφανιστούν οι δηλώσεις του Ζίγκα Λάτσι στη συνέχεια.

«Θα μείνω έξω για περίπου έξι εβδομάδες. Είναι κρίμα. Είχα μια καλή προετοιμασία ως τώρα, έπαιξα και στα φιλικά Τώρα είπα ξανά αντίο στους συμπαίκτες μου και θα ξεκινήσω την αποθεραπεία μου», λέει ο Λάτσι αρχικά.

Επειτα, ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ ανέφερε σχετικά με τη νέα χρονιά: «Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, ο κόσμος περιμένει πάντα επιτυχίες. Το Conference League είναι η αρχή, αλλά δεν αρκεί. Πιστεύω πως θα πάμε αρκετά καλά φέτος, όμως έχουμε να κάνουμε αρκετή δουλειά ακόμα».


Ο Σλοβένος άσος έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 με την ΑΕΚ, λέγοντας επ’ αυτού: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην ΑΕΚ. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή για να ανανεώσω»

«Είναι υπέροχα στην Ελλάδα. Πέρυσι ήταν δυστυχώς η πανδημία και ήταν μόνος για περίπου δύο μήνες, όμως στη συνέχεια ήταν πολύ καλύτερα. Μου αρέσει πόσο παθιασμένοι είναι οι Ελληνες, πως ζουν το ποδόσφαιρο. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και με βοηθά πολύ στην ανάπτυξή μου».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X