Ξεκίνησε η διάθεση διαρκείας της ΑΕΚ με ουρές-Διευκρινίσεις για εμβολιασμένους (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε η διάθεση διαρκείας της ΑΕΚ με ουρές-Διευκρινίσεις για εμβολιασμένους (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα έχει ξεκινήσει, με τον κόσμο της ΑΕΚ να δημιουργεί ουρές για ένα εισιτήριο διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ικανοποιητικό ρυθμό έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της «Ενωσης» έσπευσαν από για να βγάλουν πρώτοι, το διαρκείας που θα τους επιστρέψει να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Ως προς το θέμα των πιστοποιητικών και των εμβολιασμών, διευκρινίστηκε από την ΑΕΚ πως όπους έχει κάνει την πρώτη δόση εμβολίου και έχει προγραμματισμένη τη δεύτερη σε μεταγενέστερο χρόνο μπορεί κανονικά να αγοράσει το διαρκείας του ή να ανανεώσει τη θέση του, αλλά η κάρτα διαρκείας θα είναι στα χέρια του προς χρήση μετά την πραγματοποίηση και της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Δεδομένων όλων των προβλημάτων και των συνθηκών της εποχής με εμβολιασμούς και τη νέα κανονικότητα, η κίνηση της πρώτης μέρας των ανανεώσεων στο ΟΑΚΑ, δείχνει και κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X