EURO 2021 - Μπαρέλα: «Τσάβι και Ινιέστα ενέπνευσαν τους πάντες»

EURO 2021 - Μπαρέλα: «Τσάβι και Ινιέστα ενέπνευσαν τους πάντες»
Photo Credits: INTIME

Ο άσος της Ιντερ που έχει ξεχωρίσει στο EURO 2021, μίλησε για τους παίχτες που αποτέλεσαν τα ινδάλματά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας έχει καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά του EURO 2021, με… ομαδική δουλειά.

Από το σύνολο του Μαντσίνι, λείπει το μεγάλο αστέρι, ωστόσο υπάρχει ένα τόσο δεμένο σύνολο που δείχνει να μην χρειάζεται… κανένα μεγάλο αστέρι.

Ο Νικολό Μπαρέλα βέβαια, είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, ο Μαντσίνι τους έχει κάνει νικητές, ενώ όσον αφορά τον ίδιο δεν έκρυψε το θαυμασμό του, τόσο για τον Τσάβι όσο και για τον Ινιέστα.

«Ο Μαντσίνι μας έχει δώσει νοοτροπία νικητή και τώρα, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχουμε ομοιότητες γιατί και οι δύο, θέλουμε τη μπάλα» ανέφερε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για την παράδοση της Ισπανίας, ανέφερε…

«Είχαν σπουδαίους πρωταθλητές, που ενέπνευσαν τους πάντες, όχι μόνο εμένα, όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο, τους εκτιμά και το ίδιο ισχύει και με μένα, παρότι έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Μπουσκέτς επίσης, είναι ένας από τους καλύτερους εδώ και χρόνια, σε Μπαρτσελόνα και εθνική. Έχουν επίσης, τον Πέδρι και τον Κόκε. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κι ελπίζω να τους κερδίσουμε» σχολίασε ο Μπαρέλα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X