NBA: Στους τελικούς ο Αντετοκούνμπο και οι Μπακς, 4-2 τους Χοκς (VIDEO)

NBA: Στους τελικούς ο Αντετοκούνμπο και οι Μπακς, 4-2 τους Χοκς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα καταφέρνουν μια χαρά και χωρίς τον λαβωμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς. Με τον ηγέτη τους για δεύτερο σερί ματς στον πάγκο λόγω υπερέκτασης στο γόνατο, επικράτησαν 118-107 των Χοκς στην Ατλάντα και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής μετά από το 1974! Εκεί θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Σανς. Η σειρά των τελικών θα αρχίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Φίνιξ.

Ο Κρις Μίντλετον με 32 πόντους, τους 23 στο τρίτο δωδεκάλεπτο, μαζί με τον Τζρου Χόλιντεϊ που είχε 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ ηγήθηκαν των νικητών. Ο Καμ Ρέντις με 21 και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πάλεψαν από τους Χοκς, ενώ ο Τρέι Γιανγκ επέστρεψε εμφανώς ανέτοιμος μένοντας στους 14 πόντους με 4/19 σουτ.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα μικρό προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τρίτο δωδεκάλεπτο με το ξέσπασμα του Μίντλετον έφτασαν και στο +19 (72-91). Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι Μπακς εκτοξεύτηκαν στο 72-94, αλλά τα «γεράκια» δεν παράτησαν το ματς και τριάμισι λεπτά πριν το τέλος πλησίασαν στους έξι (101-107). Όμως ένα μεγάλο καλάθι του Χόλιντεϊ και η ψυχραιμία του Μίντλετον στις βολές κράτησαν το Μιλγουόκι σε απόσταση και το τρίποντο του Τάκερ στο ένα λεπτό αποτελείωσε τους γηπεδούχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X