Ανανέωσε με την Mercedes μέχρι το 2023 ο Χάμιλτον

Ανανέωσε με την Mercedes μέχρι το 2023 ο Χάμιλτον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οδηγός της Mercedes θα συνεχίσει να είναι ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του μαζί της για ακόμα δύο χρόνια.

Στην Mercedes μέχρι το τέλος του 2023, θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Λιούις Χάμιλτον. Όπως ανακοίνωσε η γερμανική εταιρία, ο Βρετανός οδηγός προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του μαζί της κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται σε αυτή, μέχρι το τέλος του 2023, με τον ίδιο να συμπληρώνει συνολικά 11 σεζόν σε αυτή.

Ο Χάμιλτον σε δηλώσεις που έκανε για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, ενώ παράλληλα δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει να παλεύει για την κατάκτηση πρωταθλημάτων.

«Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως έχουν περάσει 9 χρόνια όπου συνεργάζομαι με αυτή την καταπληκτική ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω μαζί τους για ακόμα δύο χρόνια. Έχουμε κατακτήσει πολλά μαζί και έχουμε ακόμα αρκετά μπροστά μας εντός και εκτός πίστας. Είμαι πολύ περήφανος και ευγνώμον που η Mercedes με έχει στηρίξει στη προσπάθεια μου για την προώθηση της διαφορετικότητας και της ισότητας στο σπορ.

Ευχαριστώ τους πάντες στη Mercedes που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να γίνουν όλες οι επιτυχίες μας πραγματικότητα και φυσικά τη διοίκηση που πίστεψε σε εμένα. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, η οποία είναι συναρπαστική και ανυπομονώ να τα κατακτήσω όλα με τη Mercedes» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρετανός οδηγός.

Η συνεργασία του Χάμιλτον με την Mercedes άρχισε το 2013. Έκτοτε ο ίδιο μετρά 77 νίκες, στα ασημί ή μαύρα χρώματα της. Ο Χάμιλτον βρίσκεται στην πρώτη θέση, με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Formula 1, καθώς μετρά 98. Παράλληλα κατέχει 7 τίτλους και ισοβαθμεί στην κορυφή της σχετικής λίστας, μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ. Πλέον μετά την εξέλιξη αυτή, ο Χάμιλτον έχει την δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του έχοντας περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία, καθώς επίσης και τριψήφιο αριθμώ νικών και pole position.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X