Σιμόν: «Θα έδινα το βραβείο του MVP στον Ζόμερ»

Σιμόν: «Θα έδινα το βραβείο του MVP στον Ζόμερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ήρωας» για τους Ισπανούς με τις δύο αποκρούσεις του στη διαδικασία των πέναλτι (στις εκτελέσεις των Σαρ και Ακάνζι) στον προημιτελικό με την Ελβετία κι απόλυτα… ανακουφισμένος, διότι έφερε ακόμη μέσα του βαρέως το ανεπανάληπτο λάθος που έκανε στον αγώνα της φάσης των «16» με την Κροατία.

Ο Ουνάι Σιμόν -περί ου ο λόγος- έδειξε ωστόσο και την ποιότητα του χαρακτήρα του, καθώς όταν παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα, τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά θα το έδινε στον γκολκίπερ της Ελβετίας, Γιάν Ζόμερ, ο οποίος κατέβασε «ρολά» στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση.

«Το ποδόσφαιρο ήταν… εκεί και μας δικαίωσε. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση. Έπρεπε να σβήσω απ’ το μυαλό μου αυτό το λάθος που έκανε στον προηγούμενο αγώνα και να προχωρήσω μπροστά. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς διότι θα βρούμε στα ημιτελικά έναν μεγάλο αντίπαλο μπροστά μας».


Όσο για το βραβείο του καλύτερου παίκτη που πήρε μετά το ματς; «Να σας πω την αλήθεια, θα έδιναν το συγκεκριμένο βραβείο στον Γιάν Ζόμερ. Πρέπει να πάμε πλέον στον ημιτελικό, όσο το δυνατόν πιο… φρέσκοι σαν ομάδα, με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Πρέπει να κατακτήσουμε το Euro!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X