ΕURO 2021-Μαντσίνι για Βέλγιο: «Αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

ΕURO 2021-Μαντσίνι για Βέλγιο: «Αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως πιθανώς την καλύτερη ομάδα στον κόσμο χαρακτήρισε το Βέλγιο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο τεχνικός της Ιταλίας παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τους «κόκκινους διαβόλους» στο πλαίσιο των προημιτελικών του Euro 2020, στάζοντας «μέλι» για τους αντίπαλούς του.

«Δεν έχω πολλές αμφιβολίες για την αυριανή ενδεκάδα. Υπάρχουν κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνω, αλλά έχω ξεκάθαρες ιδέες. Θα δούμε μέχρι αύριο. Το Βέλγιο προετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει για εμάς. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη για τρία χρόνια. Είναι πάντα ωραίο για τους οπαδούς να βλέπουν τους καλύτερους παίκτες. Αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ιδιαίτερο. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με τη Γαλλία, ίσως την καλύτερη στον κόσμο. Είναι στην κορυφή της κατάταξης, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Σέβομαι το Βέλγιο, αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Σκουάντρα Ατζούρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X