Στοίχημα: Ποιος είπε ότι αν δεν έχει EURO 2021, δεν ποντάρουμε;

Στοίχημα: Ποιος είπε ότι αν δεν έχει EURO 2021, δεν ποντάρουμε;
Photo Credits: INTIME

Το Stoiximaview είναι εδώ και προτείνει τη δική του δυάδα για απόψε...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντάξει δεν έχει Euro 2020, αφού υπάρχει διακοπή για λίγα 24ωρα ενόψει της φάσης των «8». Ωστόσο ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε ματσάκια για ποντάρισμα; Το Stoiximaview είναι εδώ να προτείνει τα δικά του δύο ματς για στοίχημα.

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ, (19:00): Σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Ρόζενμποργκ. Κι αυτό γιατί μέσα σε τρεις αγωνιστικές τα γκρέμισε όλα! Από εκεί που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του νορβηγικού πρωταθλήματος, πλέον βλέπει τις πρωτοπόρους Μπόντογκλιμτ και Μόλντε με το… κιάλι. Πως συνέβη αυτό;

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ, (19:00): Η αρχή έγινε με την ήττα από την Στρόμσγκοντσετ. Ακολούθησε άλλη μια από την Σάρπσποργκ και το κακό τρίτωσε την προηγούμενη εβδομάδα με την Λίλεστρομ. Και κάπως έτσι, με τρεις συνεχόμενες ήττες έμεινε στους 14 βαθμούς (4-2-4) και υποχώρησε στην 6η θέση. Βρίσκεται πλέον στο -9 από την κορυφή και για να αλλάξει το κλίμα, θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της. Σε 10 αγώνες έχει δεχθεί 14 γκολ, έχοντας κρατήσει το μηδέν μόλις μια φορά.

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ, (19:00): Η Χάουγκεσουντ, από την άλλη, έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Η δύσκολη νίκη με 1-0 κόντρα στη Μπραν ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και η τρίτη στην τελευταία τετράδα αγώνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Σκαρφάλωσε έτσι στην 9η θέση με 11β. (3-2-2) και με δεδομένο ότι έχει λιγότερα παιχνίδια από αρκετές ομάδες, μπορεί να βρεθεί ακόμη ψηλότερα. Έχει 9-6 τέρματα.

Η επιλογή μου στο στοίχημα αφορά στα γκολ. Στη θεωρία, η Ρόζενμποργκ είναι φαβορί, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται, θα την αποφύγω. Αντίθετα, τα γκολ αποτελούν μια πιο λογική επιλογή. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά ριπάς (20 τέρματα σε 10 αγώνες), αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, έχουν άμυνα που μοιάζει με ελβετικό τυρί (14 τέρματα παθητικό). Η Χάουγκεσουντ έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, επομένως, πάμε στοίχημα με «goal/goal» στο άκρως ικανοποιητικό 1.76 (winmasters). Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω, μπορεί να πάει και στο «goal/goal και over 2,5 τέρματα» σε απόδοση 2.10.

Ίντερ Τούρκου – Λάχτι: Δεκτό το 1,88

Ίντερ Τούρκου – Λάχτι (18:30): 13 νίκες έναντι 11 της Λάχτι έχει η Ίντερ Τούρκου, ενώ έχουμε και 5 ισοπαλίες. Στον πρώτο γύρο, πριν σχεδόν ένα μήνα, η Λάχτι πήρε το ματς με 2-1. Γενικότερα, αν σας ενδιαφέρει για το στοίχημα, τα περισσότερα παιχνίδια τους έχουν γκολ. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν λίγο πιο μπροστά τους γηπεδούχους.

Την ήττα με 2-1 από την Ίλβες γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ Τούρκου και ήταν η δεύτερη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Βέβαια, προηγουμένως είχε 5 σερί νίκες. Είναι ψηλά, στη 2η θέση, έχοντας 21 βαθμούς με 7-0-3 και 18-9 γκολ. Μία από τις 4 ομάδες χωρίς «Χ» στο πρωτάθλημα.

Η Λάχτι ανέβηκε στην 5άδα, έχοντας 14 βαθμούς με 4-2-2 και 12-9 γκολ. Μετράει δύο σερί ισοπαλίες, 0-0 με τη Χέλσινγκφορς, το 1-1 με τη Χάκα και είχαν προηγηθεί 3 σερί νίκες. Τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 17/5, το 2-0 από την Ελσίνκι.

Ίντερ Τούρκου – Λάχτι (18:30): Ωραίο παιχνίδι περιμένω να δούμε. Τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε και εκεί ποντάρουμε. Πάμε στοίχημα με το g/g που το βρίσκουμε στο πολύ καλό 1,88. Μη ξεχνάτε τα Προγνωστικά euro 2020.

Περισσότερα προγνωστικά EURO 2021 …

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X