«Μένει ελεύθερος ο Μανγκαλά, ενδιαφέρον από ΑΕΚ»

«Μένει ελεύθερος ο Μανγκαλά, ενδιαφέρον από ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ξανά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ το όνομα του Ελιακίμ Μανγκαλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά είχε ακουστεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, στις αρχές του Ιουνίου, ωστόσο η διοίκηση της «Ένωσης» είχε διαψεύσει το ενδιαφέρον.

Τώρα που φτάνουμε στη μέρα που λήγει το συμβόλαιο του Γάλλου στόπερ έρχεται η ιστοσελίδα «superdeporte.es» να επαναφέρει το όνομά του στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Εκτός από την ΑΕΚ, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως για τον πρώην αμυντικό της Βαλένθια, ενδιαφέρονται και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα για τον Μανγκαλά

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Στην περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος φεύγει από τη Βαλένθια, ολοκληρώνοντας και τη δεύτερη θητεία του στις «Νυχτερίδες», αφού έχει παίξει περισσότερα από 50 παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει 2 γκολ, και τα δύο στην σεζόν 2016/17, όταν έπαιξε 30 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η επιστροφή του, με προφανή φυσικά προβλήματα, έγινε τελικά σε ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο και τελειώνει με μόνο 15 αγώνες πρωταθλήματος. Τώρα, ο Γάλλος έχει προσφορές από την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X