ΑΕΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Μπουά

ΑΕΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Μπουά
Photo Credits: INTIME

Ο Ελβετός εξτρέμ Κέβιν Μπουά εξετάζεται από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Ελβετού εξτρέμ, Κέβιν Μπουά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λεγανές, εξετάζει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ωρα των Σπορ» η Ενωση εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου εξτρέμ, ο οποίος είχε προταθεί και πέρυσι το καλοκαίρι, με τον ποδοσφαιριστή να καταλήγει εν τέλει στην ισπανική Λεγανές.

Ποιος είναι ο Κέβιν Μπουά

Ο Μπουά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, εξαιρετικά καταρτισμένος τεχνικά, καλός σκόρερ και πασέρ. Επί της ουσίας όμως, είναι ένας πλέι-μέικερ και εκτελεστής που εκκινεί από τα πλάγια της επίθεσης και συγκλίνει προς τον άξονα για να βρει το γκολ ή την τελική πάσα. Δεν είναι δηλαδή ένας καθαρόαιμος εξτρέμ παρόλο που αγωνίζεται στις πτέρυγες.

Με τη Λεγανές είχε 25 συμμετοχές με πέντε γκολ και μια ασίστ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις Σερβέτ, Ζυρίχη και Βασιλεία, με την οποία συμμετείχε και στους ομίλους του Champions League.

Ο όρος για λύση του συμβολαίου του στην περίπτωση αποτυχίας της Λεγανές να προβιβαστεί, όπως και έγινε, του επιτρέπει να πάει πάλι σε όποια ομάδα θέλει χωρίς ο ισπανικός σύλλογος να αποζημιωθεί οικονομικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X