Η ΑΕΚ ξεκινά τη διάθεση των διαρκείας από τη Δευτέρα! -Και... επίσημα στο ΟΑΚΑ ξανά!

Δεν ξανάγινε: Σε μία ημέρα έφυγαν 21.000 εισιτήρια για το ΑΕΚ-Λεβαδειακός!
Photo Credits: INTIME

Πανέτοιμη η ΑΕΚ για να ξεκινήσει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας - Αναλυτική ενημέρωση από την ΠΑΕ μέχρι την Παρασκευή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από πολύ καιρό ο κόσμος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα και πιο συγκεκριμένα από τις 15 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-22 την προσεχή Δευτέρα.

Η ΑΕΚ ήταν πανέτοιμη, είχε κάνει τον σχεδιασμό της και περίμενε τις επίσημες ανακοινώσεις της για το τι θα ισχύσει προκειμένου να βγει πλήρως προσαρμοσμένη στα δεδομένα.

Αύριο θα υπάρξει μια πρώτη ενημέρωση προς τον κόσμο και μέχρι την Παρασκευή θα βγουν στον… αέρα όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες για την πλήρη ενημέρωση του κόσμου.

Η διάθεση θα γίνεται όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο ΟΑΚΑ και ήδη από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκαν οι αποφάσεις της κυβέρνησης (στο 85% της χωρητικότητας) υπήρξαν και τα σχετικά ερωτήματα από τον κόσμο της Ενωσης τα οποία θα απαντηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας προκειμένου από τη Δευτέρα να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Εννοείται ότι θα υπάρξει διάστημα διατήρησης θέσης για τους νυν κατόχους της σεζόν 2019-20, σαν να μην υπήρχε η περσινή απουσία λόγω της πανδημίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η περσινή υποχρεωτική… απουσία δεν διακόπτει την… τριετία που δίνει προβάδισμα για τα εισιτήρια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X