Εθνική Ελλάδος - Σλούκας: «Ξέρουμε ότι έχουμε πολλές δυσκολίες αλλά θα παλέψουμε»

Εθνική Ελλάδος - Σλούκας: «Ξέρουμε ότι έχουμε πολλές δυσκολίες αλλά θα παλέψουμε»
Photo Credits: INTIME

Δεν θα το βάλουμε κάτω, παρά τις πολλές απουσίες και τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δίχως να έχει σκοπό να ψάξει για δικαιολογίες εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι καλύτερο για να στείλουν την ομάδα στους Ολυμπιακούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας, είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν μένουμε σε αυτές. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια, αρχίζοντας από το παιχνίδι με τον Καναδά. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω στις δυνάμεις μας και τον προπονητή μας.

Είναι πρόκληση για όλους να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να καλύψουμε τις απουσίες. Οι δικαιολογίες είναι γι’ αυτούς που δεν έχουν πίστη στις δυνάμεις τους. Φυσικά θέλουμε κι τύχη, αλλά πρέπει να ελέγξουμε τα παιχνίδια και να ακολουθήσουμε το πλάνο. Το τεχνικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία των αγώνων κι εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες.

Πέρα από τα τρία φιλικά δεν είχαμε πολύ καιρό για προετοιμασία και αγώνες. Ίσως είναι ένα πλεονέκτημα αυτό για μας, αλλά και μειονέκτημα γιατί οι αντίπαλοι έχουν εικόνα από μας κι εμείς όχι από αυτούς. Θέλω να πω στους Έλληνες πως θα παλέψουμε για 40 λεπτά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X