EURO 2021-Ρονάλντο σε Κουρτουά: «Ησασταν τυχεροί...»

EURO 2021-Ρονάλντο σε Κουρτουά: «Ησασταν τυχεροί...»
Photo Credits: INTIME

Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Βέλγιο, αφού οι Πορτογάλοι σε 24 τελικές δεν κατάφεραν να σκοράρουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στόχος της Πορτογαλίας ήταν να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Δεν τα κατάφερε όμως, από τη στιγμή που βρήκε μπροστά της το Βέλγιο, το οποίο, παρά τα όσα περιμέναμε, αφού σκόραρε, έπαιξε μαζική άμυνα έτσι ώστε να κρατήσει το 1-0 και να πάρει την πρόκριση.

Σε αυτή την άμυνα οι «Ίβηρες» προσπάθησαν να απαντήσουν με οργανωμένες επιθέσεις, με τις 24 τελικές να μιλούν από μόνες τους. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα που σκόραρε και νίκησε ήταν το Βέλγιο που τελείωσε την αναμέτρηση με 6 τελικές και ο Ρονάλντο (που δεν μπορούσε να το χωνέψει), έσπευσε προς τον Κουρτουά και του είπε: «(Η μπάλα) δεν ήθελε να μπει σήμερα».

Εκτός αυτού όμως ο εκνευρισμός του CR7 φάνηκε σε ακόμη ένα στιγμιότυπο, όπου τον πιάνει μία κάμερα να πετάει στον αγωνιστικό χώρο το περιβραχιόνιό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X