Εργοτέλης: Νέος προπονητής ο Μπαδήμας

Εργοτέλης: Νέος προπονητής ο Μπαδήμας
Photo Credits: INTIME

Ο 47χρονος Νίκος Μπαδήμας που ήταν στο τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει από σήμερα τα «ηνία» των Κρητικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Μπαδήμας είναι ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, καθώς ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Μπαδήμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Ο Νίκος Μπαδήμας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 1974 και τα δυο τελευταία χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Αθηναίος τεχνικός ταυτόχρονα διετέλεσε τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής και προπονητής της Κ19 ενώ νωρίτερα και για τρία χρόνια (2016-2019) είχε αναλάβει τα ηνία της Κ17 των Ηπειρωτών φτάνοντας την ομάδα στο Final-4.

Να σημειώσουμε επίσης ότι o Νίκος Μπαδήμας έχει εργαστεί στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής αλλά και ως προπονητής των υποδομών στον Γ.Σ. Καισαριανής, στη Δάφνη Π. Φαλήρου και στην Τερψιθέα. Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου φτάνοντας εως και την Κ 19 για ν αγωνιστεί εν συνεχεία με τον ΠΑΟ Ρουφ, τον Φοίνικα Καλλιθέας, τον Α.Ο. Τερψιθέας, τον Χαραυγιακό, τον Θρίαμβο και τον Α.Ο. Τραχώνων.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X