Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος υπέδειξε τον Γεωργιανό για τη δολοφονία της Καρολάιν!

Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος υπέδειξε τον Γεωργιανό για τη δολοφονία της Καρολάιν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Γεωργιανό που συνελήφθη στα σύνορα υπέδειξε ως δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, πριν ομολογήσει, ο πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Αναγνωστόπουλος είχε πει πως ήταν κατά 70% με 80% σίγουρος πως ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα ήταν ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν! Ο Γεωργιανός συνελήφθη στις 14 Μαΐου και οι αρχές, αστυνομικές και δικαστικές, ασχολούνταν με το συγκεκριμένο πρόσωπο για παραπάνω από 20 ημέρες. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ωστόσο είχε άλλοθι, σύμφωνα με πληροφορίες.


Συγκεκριμένα, είπε ότι την Δευτέρα 10 Μαΐου και Τρίτη 11 Μαΐου ο ύποπτος ήταν στο σπίτι του, έχοντας κάνει χρήση ουσιών και δεν ήταν σε θέση να βγει έξω, σύμφωνα με το MEGA. Τον συγκεκριμένο ισχυρισμό επιβεβαίωσε και η εν διαστάσει σύζυγός του. Εάν δεν είχε το άλλοθι ίσως και να είχε βρεθεί ένοχος για έγκλημα που δεν διέπραξε και οι αρχές να μην είχαν διερευνήσει παραπάνω την υπόθεση, με αποτέλεσμα να γλιτώσει ο πραγματικός δολοφόνος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X