Αγρια επίθεση 15 ατόμων στον Ελληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν στη Μύκονο (VIDEO)

Αγρια επίθεση 15 ατόμων στον Ελληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν στη Μύκονο (VIDEO)

Αγρια επίθεση δέχθηκε ο Νίκος Αραβαντινός, σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, χθες το βράδυ από 15 τουρίστες στη Μύκονο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία παρέα 15 Γαλλοαλγερινών τουριστών που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα. Έτσι, ο Νίκος Αραβαντινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους αλλόφρονες τουρίστες. Όμως εκείνοι σε έξαλλη κατάσταση άρχισαν να του επιτίθενται πετώντας του ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Από μπουκάλια αλκοόλ, μέχρι ποτήρια και αιχμηρά αντικείμενα. Κάποιοι δε, του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα. Από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων ο σωματοφύλακας σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν την αστυνομία και το Κέντρο Υγείας. Δυο εκ των 15 Γαλλοαλγερινων συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι. Ασθενοφόρο μετέφερε τον μπόντιγκαρντ στο Κέντρο Υγείας. Νοσηλεύεται με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και έχει κριθεί αναγκαία η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X