Πυροδοτεί την «βόμβα» με Γκρίλις η Μάντσεστερ Σίτι

Πυροδοτεί την «βόμβα» με Γκρίλις η Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις της Άστον Βίλα βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ετοιμάζεται να δώσει το ποσό ρεκόρ των 116 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του.
Κοντά στην πραγματοποίηση της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία της Premier League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι «πολίτες» ετοιμάζονται να προσφέρουν το ποσό-ρεκόρ των 116 εκατομμυρίων ευρώ στην Άστον Βίλα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον διεθνή Άγγλο άσο. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας περιμένει να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του παίκτη στο Euro, προκειμένου στην συνέχεια να τρέξουν οι διαδικασίες.

Σε περίπτωση που τελικά η μεταγραφή ολοκληρωθεί κανονικά, θα πρόκειται για την ακριβότερη όλων των εποχών στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς θα ξεπερνά εκείνη του Πολ Πογκμπά που έγινε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κόστισε 97 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γκρίλις την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε στο ενεργητικό του 27 συμμετοχές ως παίκτης της Άστον Βίλα, 7 γκολ και 12 ασίστ. Παράλληλα την ίδια στιγμή η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα συνεχίζει τις προσπάθειες της για απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X