EURO 2021-Σάντος: «Δύσκολος αντίπαλος το Βέλγιο, να προχωρήσουμε στην διοργάνωση»

Μίλησε με Φερνάντο Σάντος ο Λυμπερόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξος ότι η Πορτογαλία μπορεί να βελτιωθεί ενόψει του αγώνα, με αντίπαλο το Βέλγιο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος .

Στην φάση των «16» του Euro ως τρίτη πίσω από Γαλλία και Γερμανία προκρίθηκε η Πορτογαλία, έπειτα από το 2-2 της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στους «τρικολόρ».

«Μου άρεσε η συλλογική συμπεριφορά της ομάδας. Όταν ερωτήθηκα για το τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά στο ματς κόντρα στη Γερμανία, απάντησα να είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε δυνατοί με εξαιρετικό πνεύμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο».

Στην συνέχεια ο κόουτς των «θαλασσοπόρων» έκανε αναφορά στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι στους «κόκκινους διάβολους», για την οποία είπε τα εξής: «Τώρα πρέπει να σκεφτούμε για το Βέλγιο, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Αν κοιτάξουμε την κατάταξη της FIFA, είναι πρώτοι. Ας αναλύσουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι. Δεν είναι μειονέκτημα. Η ξεκούραση είναι σημαντική, πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας. Ας δούμε τι αλλαγές θα έχουμε. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον συνηθισμένο τρόπο. Να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X