Ερχεται Αθήνα ο Κρίστιτσιτς!

Ερχεται Αθήνα ο Κρίστιτσιτς!
Photo Credits: INTIME

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Νέναντ Κρίστιτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ερχεται στην Αθήνα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς για να μιλήσει με την ΑΕΚ.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κρίστιτσιτς, καθώς σύμφωνα με τους Σέρβους έρχεται στην Αθήνα με τον ατζέντη του, Ζόραν Πάβλοβιτς, για να μιλήσει με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η MOZZART ο Σέρβος μέσος «βρισκόταν μαζί με τον ατζέντη του στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου και ετοιμάζονταν να πάρουν πτήση για Ελλάδα ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αν και όπως είναι γνωστό ο Μελισσανίδης είναι σκληρός διαπραγματευτής».

Το ΜΜΕ επίσης προσθέτει πως «ο λόγος που θέλει να φύγει ο Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ είναι πως η οικογένεια του δεν έχει λάβει βίζα διαμονής».

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Κρίστιτσιτς θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, παρόλα αυτά οι Σέρβοι τον θέλουν ως ελεύθερο, όμως κάτι τέτοιο δεν το δέχεται η ΑΕΚ, καθώς θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Να υπενθυμίσουμε πως οι Σέρβοι είχαν αναφέρει νωρίτερα σήμερα πως ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα Ζβένταν Τέρζιτς ταξίδεψε στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ για τον Σέρβο μέσο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X