Βιαστής Πετραλώνων: Εκανε τον επαίτη για να μη συλληφθεί (VIDEO)

Βιαστής Πετραλώνων: Εκανε τον επαίτη για να μη συλληφθεί (VIDEO)

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 35χρονο Βούλγαρο, για τον βιασμό της γυναίκας στα Πετράλώνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα είχε εξαφανιστεί από την περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψη. Από τη στιγμή που η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τα στοιχεία του ήταν θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Τελικά το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα ο 35χρονος είχε αποφασίσει να μη κρυφτεί, αλλά να βρίσκεται σε κοινή θέα καθώς έτσι πίστευε ότι θα αποπροσανατολίσει τις αρχές.

Το χρονικό της σύλληψης

Οπως αναφέρει το iefimerida.gr, η πληροφορία που έφτασε στην αστυνομία είναι ότι ο Βούλγαρος παριστάνει τον επαίτη σε κεντρικό πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι αρχές έμαθαν ότι ο 35χρονος είχε τη βοήθεια ενός ομοεθνή του. Τότε η αστυνομία άρχισε να τον παρακολουθεί και έτσι οδηγήθηκε στον 35χρονο. Παρά το γεγονός ότι δράστης αντιστάθηκε, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύλληψη.


Ξέσπασε και η μητέρα του δράστη

Λίγες ώρες νωρίτερα η μητέρα του Βούλγαρου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Tlive», μη μπορώντας να κρύψει το σοκ της. Μάλιστα είχε ευχηθεί να μπορέσουν οι αρχές να τον πιάσουν για να τελειώσει το μαρτύριο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε βιάσει ξανά στο παρελθόν. Για την ακρίβεια το καλοκαίρι του 2015 ειχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας φοιτήτριας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων. Ωστόσο είχε αποφυλακιστεί το 2020.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X