Γιαννακόπουλος: «Ελεγαν ότι παίζαμε αντι-ποδόσφαιρο αλλά έγιναν σεμινάρια για το σύστημά μας»

Γιαννακόπουλος: «Ελεγαν ότι παίζαμε αντι-ποδόσφαιρο αλλά έγιναν σεμινάρια για το σύστημά μας»
Photo Credits: INTIME

Στη "Sun" μίλησαν οι Γιαννακόπουλος, Νταμπίζας και Καραγκούνης για τον "άθλο" του 2004, σε αφιέρωμα που γίνεται με αφορμή το Euro 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα κινούνται γύρω από το Euro 2021 και δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και με τους Άγγλους αυτό. Η “Sun” λοιπόν σε σειρά αφιερωμάτων που κάνει αυτές τις μέρες, έφτασε και στον “άθλο” του 2004. Εκεί μίλησαν τρεις παίχτες που έχουν αγωνιστεί στο “Νησί”. Ο λόγος για τον Γιαννακόπουλο, τον Καραγκούνη και τον Νταμπίζα, οι οποίοι μίλησαν στον Έλληνα δημοσιογράφο Κώστα Λιανό.

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπόλτον σχολίασε τις… κατηγορίες περί αντι-ποδοσφαίρου τονίζοντας πως «οι… μαχητές του πληκτρολογίου που τα λένε αυτά θα έπρεπε να ξέρουν πως προπονητής όπως ο Φέργκιουσον, ο Βενγκέρ, ο Μουρίνιο, ο Λίπι και άλλοι είχαν κάνει σεμινάριο για το πώς αμυνόμασταν και το πώς κάναμε επίθεση. Όταν παίζει αντι-ποδόσφαιρο, δεν σε αναλύουν σε σεμινάρια».

Ο Νταμπίζας από τη μεριά του συνέκρινε τον Ότο Ρεχάγκελ με τον άλλοτε προπονητή του στη Νιουκάστλ, Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, αναφέροντας ότι «είχαν ομοιότητες στο πώς αντιμετώπιζαν τους παίκτες στα αποδυτήρια, ήταν ειδικοί σε αυτό».

Ο δε «Κάρα», υπενθύμισε πως μπορεί να χαρακτηρίστηκε ως «θαύμα» η κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο «δεν ήταν και τόσο… θαύμα, καθώς το 1998, είχαμε φτάσει κοντά στην κατάκτηση του Euro K21, ενώ οι ίδιοι παίκτες είχαμε βγει τρίτοι στο αντίστοιχο Κ18 το 1995».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X