Εκτός δράσης για τέσσερις μήνες ο Ντεμπελέ!

Εκτός δράσης για τέσσερις μήνες ο Ντεμπελέ!
Photo Credits: INTIME

Ακόμη ένας πολύμηνος τραυματισμός θα ταλαιπωρήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 4 μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξανά άτυχος στάθηκε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος μετά από μία γεμάτη σεζόν με τη Μπαρτσελόνα, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

«Ο Ντεμπελέ, χτύπησε στον Τένοντα, πίσω από το γόνατο, θα είναι απαραίτητο να ελεγχθεί παραπάνω. Συνέχισε, ήθελε να προσπαθήσει και ένιωσε μια αρκετά σημαντική ενόχληση. Τον έβγαλα εκτός και θα πρέπει να τον προσέξουμε», είχε δηλώσει το Σάββατο ο προπονητής του.

Έπειτα απο το νέο κύκλο εξετάσεων, ο Γάλλος επιθετικός θα υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις μήνες, ώστε να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα που ξεκίνησε απο τον  δεξιό οπίσθιο μηριαίο και έχει επηρεάσει σοβαρά και τον τένοντα. Η επέμβαση θα γίνει στην Φινλανδία, εκεί όπου είχε χειρουργηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, αλλά και τον Φεβρουάριο του 2020 στους σοβαρούς τραυματισμούς στον χιαστό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X