Γνώριμος της αστυνομίας και κατά συρροή βιαστής ο άνδρας που κατήγγειλε η 50χρονη στα Πετράλωνα (VIDEO)

Γνώριμος της αστυνομίας και κατά συρροή βιαστής ο άνδρας που κατήγγειλε η 50χρονη στα Πετράλωνα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα που φέρεται να βίασε μία 50χρονη γυναίκα στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, πρόκειται για έναν 35χρονο άνδρα, ο οποίος είναι κατά συρροή βιαστής. Το 2015 ο άνδρας είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας για το βιασμό μίας φοιτήτριας, ενώ είχε κατηγορηθεί και φυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ωστόσο, το 2020, εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε και το τελευταίο διάστημα ζούσε στο διαμέρισμα στα Πετράλωνα, εκεί όπου πριν από λίγα 24ωρα έβαλε με την βία μέσα στο σπίτι την 50χρονη και την βίασε για 8 ώρες. Κάποια στιγμή η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και πήδηξε από τα μπαλκόνια της πολυκατοικίας.


Όταν ο 35χρονος κατάλαβε ότι όλη η γειτονιά γνωρίζει τι έκανε στην γυναίκα εξαφανίστηκε και όταν έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας πλέον δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Η Ασφάλεια Αθηνών εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον 35χρονο βιαστή.

«Έκανε τα πάντα για πολλές ώρες, θέλω να ξεχάσω»

Ωστόσο η 50χρονη περιγράφοντας στο Open τα όσα έζησε ανέφερε: ««Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες. Οκτώ με πέντε. Θέλω να το ξεχάσω. Είμαι ήδη με ψυχολόγους. Όλη την ώρα προσευχόμουν στο θεό. Ήταν θέμα τύχης, είχα βγει στο μπαλκόνι. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να τα ξεχάσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X