EURO 2021: Εκτός διοργάνωσης κινδυνεύει να μείνει ο Ντεμπελέ

EURO 2021: Εκτός διοργάνωσης κινδυνεύει να μείνει ο Ντεμπελέ
Photo Credits: INTIME

Ύστερα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, δύσκολα θα καταφέρει ο Ουσμάν Ντεμπελ να αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι του Euro.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (22:00 ANT1), κόντρα στην Πορτογαλία έχει τεθεί ο μεσοεπιθετικός της Εθνικής Γαλλίας Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον αγώνα, με αντίπαλο την Ουγγαρία, για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των «τρικολόρ» Ντιντιέ Ντεσάν σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την αισιοδοξία του, σχετικά με την κατάσταση του Ντεμπελέ αναφέροντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά με τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», οι πιθανότητες να δώσει το παρών σε κάποιο άλλο παιχνίδι του Euro είναι ελάχιστες. Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως το πρόβλημα του τραυματισμού του ενδέχεται να πιο σοβαρό , απ΄ότι έδειξαν οι αρχικές εξετάσεις στις οποίες και υποβλήθηκε ο 24χρονος άσος.

Παράλληλα οι Γάλλοι αναφέρουν μεταξύ άλλων, πως ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες, κάτι που αν επιβεβαιωθεί  σημαίνει πως ο Ντεμπελέ μένει εκτός για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Πηγή: sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X