EURO 2021: Η Γερμανία «πάτησε» με 4-2 την Πορτογαλία του Σάντος και έβαλε... φωτιά στον όμιλο (VIDEO)

EURO 2021: Η Γερμανία «πάτησε» με 4-2 την Πορτογαλία του Σάντος και έβαλε... φωτιά στον όμιλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ματσάρα στη Γερμανία για το ντέρμπι του EURO 2021 σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα από τη Γαλλία, η Γερμανία συνέτριψε 4-2 την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος στον έκτο όμιλο του EURO 2021.

Τα «πάντσερ» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Ίβηρες, τους οποίους νίκησαν στο Μόναχο με 4-2 με ανατροπή κι επανέκτησαν πλήρως τις ελπίδες πρόκρισης στη φάση των νοκ αγώνων από τον ΣΤ΄ όμιλο, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής.

Ο Ρονάλντο είχε βάλει μπροστά στους Πορτογάλους σκοράροντας στο 15΄ ενάντια στη ροή του αγώνα, για να ακολουθήσουν τα αυτογκόλ των Ρούμπεν Ντίας (35΄), Γκερέιρο (39΄) και τα τέρματα των Χάβερτς (51΄), Γκόσενς (60΄), πριν μειώσει ο Ζότα στο 67ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ έχει τρεις βαθμούς, όσους και Πορτογάλοι που παίζουν τελικό με τους Γάλλους την τελευταία αγωνιστική, ενώ θεωρητικά η Γερμανία έχει πιο εύκολο έργο απέναντι στην Ουγγαρία, που πάντως σήμερα σταμάτησε τους πρωταθλητές κόσμου «τρικολόρ», που προηγούνται στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς.

Τα γκολ του Πορτογαλία-Γερμανία







ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X