Βέλγιο: Τέλος το EURO για τον Καστάν

Βέλγιο: Τέλος το EURO για τον Καστάν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Τίμοθι Καστάν, που υπέστη κάταγμα στον οφθαλμικό κόγχο, θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο του Euro το Βέλγιο.

Με νίκη ξεκίνησε το Βέλγιο τις υποχρεώσεις του για το Euro, καθώς επικράτησε με 3-0 της Ρωσίας σε αγώνα για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης. Ωστόσο η νίκη αυτή επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Τίμοθι Καστάν. Ο αμυντικός της Λέστερ συγκρούστηκε με τον Ντάλερ Κουαζίεφ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.


Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αγίας Πετρούπολης, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει υποστεί διπλό κάταγμα στον οφαλμικό κόγχο. «Είναι πολύ άσχημη είδηση να βλέπουμε τον Τίμοθι να τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο του τουρνουά» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σχετικά με τον τραυματισμό του παίκτη του, εν αντιθέσει με την αποχώρηση του Γιαν Βερτόχεν για τον οποίο και ανεφερε τα εξής: «Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, θα δούμε σε 1-2 μέρες σε τι κατάσταση θα είναι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X