EURO 2021: «Θα συνεχιστεί ο αγώνας με την Φινλανδία», λέει η Ομοσπονδία της Δανίας

EURO 2021: «Θα συνεχιστεί ο αγώνας με την Φινλανδία», λέει η Ομοσπονδία της Δανίας
Photo Credits: INTIME

Ο αγώνας με τη Φινλανδία θα διεξαχθεί απόψε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Δανίας, ο αγώνας με τη Φινλανδία για το EURO 2021 θα συνεχιστεί απόψε μετά την σοκαριστική κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν.

Συγκεκριμένα, σε tweet η Ομοσπονδία της Δανίας αναφέρει: «Ο Κρίστιαν Ερικσεν είναι ξύπνιος και η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Παραμένει νοσηλεύμενος στο στο Rigshospitalet για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο αγώνας με τη Φινλανδία θα διεξαχθεί απόψε. Αυτό θα συμβεί αφού επιβεβαιώσουν οι παίκτες ότι ο Κρίστιαν είναι καλά στην υγεία του. Ο αγώνας συνεχίζεται στις 20.30 (21:30 ώρα Ελλάδας)».

Λίγο αργότερα, η UEFA εξέδωσε επίσης ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί έπειτα από αίτημα όλων των παικτών. «Επειτα από αίτημα των παικτών των δύο ομάδων ο αγώνας της Δανίας με τη Φινλανδία θα συνεχιστεί. Θα παιχτούν τα τέσσερα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, θα υπάρξει πεντάλεπτη διακοπή και μετά θα ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X