Σοκ με Ερικσεν-Κατέρρευσε στο γήπεδο, χωρίς τις αισθήσεις του! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σοκ με Ερικσεν-Κατέρρευσε στο γήπεδο, χωρίς τις αισθήσεις του! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σοκαριστικές σκηνές στην Κοπεγχάγη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαριστικές στιγμές στο Δανία-Φινλανδία, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στο γήπεδο χωρίς τις αισθήσεις του και το ιατρικό επιτελείο να μπαίνει γρήγορα και να προσπαθεί να του κάνει ανάνηψη.

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές, με τους παίκτες της Δανίας να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω του για να μην φαίνεται τι συμβαίνει και το ιατρικό επιτελείο έκανε ανάνηψη και τεχνητή αναπνοή στον άτυχο ποδοσφαιριστή που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι διαιτητές και οι οπαδοί κρατούσαν τα μαλλιά τους, οι στιγμές ήταν έντονα φορτισμένες και άπαντες έμοιαζαν σοκαρισμένοι. Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του!

Η στιγμή που κατέρρευσε ο Έρικσεν

Στο Twitter έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πλάνα από τη στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε κοντά στην πλάγια γραμμή του αγωνιστικού χώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X