ΑΕΚ: Θετική διάθεση από τους ξένους για παραμονή και την νέα σεζόν

ΑΕΚ: Θετική διάθεση από τους ξένους για παραμονή και την νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Τα 3 «Μ» της ΑΕΚ δείχνουν θετική διάθεση στο να παραμείνουν και την νέα σεζόν στην ομάδα

Η σεζόν τελείωσε για την ΑΕΚ και πλέον όλοι εργάζονται για την νέα σεζόν.

Εκτός από το εξωαγωνιστικό που ασχολούνται οι αρμόδιοι, είναι και το θέμα της στελέχωσης της ομάδας της νέας σεζόν. Ήδη ο Γιόνας Ματσιούλις και ο Ματ Λοτζέσκι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, ενώ και ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Το βάρος θα πέσει στα τρία «Μ» της Ένωσης (Μέικον, Μόουζες, Μορέιρα) για να δουν τι προοπτικές υπάρχουν για την συνέχιση της συνεργασίας μαζί τους. Βέβαια η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό θα γίνει και ξεχωριστή προσέγγιση στον κάθε παίκτη.

Το θετικό είναι ότι και οι τρεις παίκτες κατά την περίοδο της κρίσης, πριν τα ματς με τον Προμηθέα, είχαν πολύ καλή συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους της ομάδας. Παρόλο που συμμετείχαν στην αποχή, είχαν ξεκαθαρίσει ότι απλά ήθελαν να ενημερωθούν για το πότε θα πάρουν τα χρήματα τους και σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να βλάψουν την ομάδα. Μάλιστα είχαν δείξει και τότε θετικοί ως προς το να συνεχίσουν και την νέα σεζόν στην ΑΕΚ.

Ο Γιανίκ Μορέιρα ήταν σίγουρα ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος και αποτέλεσε την κολώνα της ΑΕΚ μέσα στην ρακέτα. Η διάθεση της ομάδας είναι να τον κρατήσει, αλλά και ο ίδιος ο Ανγκολέζος έχει προσαρμοστεί καλά στην ομάδα και θα ήθελε να μείνει και την ερχόμενη χρονιά.


Ο Κίνγκσλεϊ είναι μια πιο περίπλοκη περίπτωση καθώς έχει +1 στο συμβόλαιο του, αλλά έχει και πρόβλημα στα γόνατα. Ενδεχόμενη εγχείρηση μπορεί να τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετό καιρό, οπότε θα πρέπει να εξεταστεί παραπάνω το ζήτημα του.

Ο Ντάριλ Μέικον, που έβγαλε μάτια, στους πέντε μήνες που αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα, σαφέστατα είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση. Ο Αμερικανός αναγνωρίζει ότι η ΑΕΚ του έδωσε τον χώρο για να πρωταγωνιστήσει και να φανεί σε Ελλάδα και Ευρώπη για αυτό είναι και θετικός στο να μείνει. Από εκεί και πέρα όμως πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προτάσεις που θα έχει, καθώς αν έρθει κάποια από υψηλότερο επίπεδο τότε θα είναι δύσκολο να την αρνηθεί.


Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την αδειοδότηση της ΑΕΚ στο τέλος του μήνα, όμως είναι σημαντικό που και οι τρεις, είναι θετικοί ως προς την υπόθεση παραμονής τους για άλλον ένα χρόνο στην ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X