EURO 2021: Περίπατος της Ιταλίας στην πρεμιέρα, 3-0 την Τουρκία (VIDEO)

EURO 2021: Περίπατος της Ιταλίας στην πρεμιέρα, 3-0 την Τουρκία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ιταλία κέρδισε άνετα με 3-0 την Τουρκία στην πρεμιέρα του EURO 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ιταλία μπήκε δυνατά κόντρα στην Τουρκία και πίεσε από το πρώτο λεπτό για το γκολ.

Παρόλα αυτά οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, αν και είχαν δέκα τελικές. Ομως στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, το αυτογκόλ του Ντεμιράλ σε 53′ «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Τούρκων και στη συνέχεια οι Ιταλοί βρήκαν άλλα δύο γκολ, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 3-0.


Το ματς που στην μετά-covid εποχή διεξήχθη μπροστά σε περίπου 17.000 φιλάθλους, φάνηκε από νωρίς ότι θα ήταν ένας μονόλογος των Ιταλών. Πίεσαν από τα πρώτα λεπτά, εκμεταλλεύθηκαν το παντελώς ακίνδυνο και παθητικό παιχνίδι των Τούρκων, κράτησαν τη μπάλα σε ποσοστά άνω του 60% σε όλο το 90λεπτο και με υπομονή έφτιαξαν τις ευκαιρίες τους.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μαντσίνι κυριάρχησε πλήρως, με διψήφιο αριθμό τελικών, όμως είτε οι λίγο απρόσεκτες τελικές, είτε οι επεμβάσεις του Τσακίρ κράτησαν το αποτέλεσμα στο 0-0. Ωστόσο, γρήγορα αυτό άλλαξε στην επανάληψη. Το σκορ άνοιξε στο 53′ με αυτογκόλ του Ντεμιράλ της Γιουβέντους, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήταν και ο καλύτερος για την ομάδα του.

Μετά το 1-0, η Τουρκία κατέρρευσε πλήρως, η Ιταλία έφτιαξε την ψυχολογία της και συνεχίζοντας να παίζει με υπομονή και τη μπάλα κάτω, βρήκε δύο ακόμη γκολ από Ιμόμπιλε και Ινσίνιε.


Κάπως έτσι, οι Ιταλοί συνέχισαν το απίθανο σερί που «τρέχουν» πια με 28 ματς χωρίς ήττα σε επίσημα ματς, ενώ αήττητοι παραμένουν και σε παιχνίδια που δίνουν στο «Ολίμπικο» σε τελικές φάσεις Euro ή Μουντιάλ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X