Ο Ολυμπιακός πήρε τον 20χρονο Γκαλιάνι, εγγονό του Αντριάνο Γκαλιάνι

Ο Ολυμπιακός πήρε τον 20χρονο Γκαλιάνι, εγγονό του Αντριάνο Γκαλιάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντριάν Γκαλιάνι, ο εγγονός του Αντριάνο Γκαλιάνι του πανίσχυρου αφεντικού της Μίλαν του Μπερλουσκόνι και τώρα της Μόντσα βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Ο 20χρονος προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Η οποία είναι πολύ πιθανό να τον βρει στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών.

Ο Αντριάν Γκαλιάνι έκλεισε τα 20 του χρόνια στις 28 Απριλίου (28/04/2001) και είναι πολίτης του κόσμου. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε σε Λονδίνο και Μιλάνο και αποτελούσε από μικρός παιδί του αθλητισμού. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε αργά το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 13 ετών, μέσα σε 7 χρόνια έχει καταφέρει να περάσει από αρκετές σημαντικές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρέντινγκ (2014), έναν χρόνο μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μίλαν (2015-2019), έκανε ένα μικρό διάλειμμα στη Νέα Υόρκη (2019, IMG Soccer), φόρεσε τη φανέλα της Γουότφορντ (2019-20) και πέρυσι τον Οκτώβριο τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Γκαλιάνι εντάχθηκε στην ομάδα Κ23 του αγγλικού συλλόγου και πριν από λίγο καιρό αποφασίστηκε να πάρει… μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, βρέθηκε στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό. Πλέον βρίσκεται σε διακοπές, αλλά όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν, δίνοντάς του ευκαιρίες στη Β’ Ομάδα, που αναμένεται να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X