Ο Ράσφορντ μπαίνει χειρουργείο μετά το EURO 2021

Ο Ράσφορντ μπαίνει χειρουργείο μετά το EURO 2021
Photo Credits: INTIME

Αμφίβολος για την αρχή της χρονιάς ο Μάρκους Ράσφορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκους Ράσφορντ πιέζει τον εαυτό του και βρίσκεται στο EURO 2021, όμως μετά το τέλος της διοργάνωσης θα μπει στο χειρουργείο.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανησυχούν πως ο Άγγλος επιθετικός θα χάσει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου λόγω της ανάγκης που θα έχει ν’ αποκαταστήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο πόδι και τον ώμο του από την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ράσφορντ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει το Euro, έσφιξε τα δόντια, άφησε πίσω σκέψεις και ενοχλήσεις και είναι παρών για την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Μόλις τα «τρία λιοντάρια» αποκλειστούν ή καταφέρουν να φτάσουν μέχρι και την τελευταία ημέρα, ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να μην γίνουν χειρότερα τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζει και να μπορέσει να παίξει απελευθερωμένος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X