Μέλος ενός μικρού θαύματος
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου συστήνεται στο κοινό του enwsi.gr και εκφράζει ικανοποίηση για τη συνεργασία και θαυμασμό για το πώς αυτή η ιστοσελίδα εξελίχθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δουλεύαμε εδώ και καιρό αυτό με τον Σταύρο Καζαντζόγλου, ψάχναμε να βρούμε το πως και το πότε θα ήταν ιδανική η συνθήκη για συνεργασία. Όταν θέλεις κάτι πολύ, θα έρθει και το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του enwsi.gr, δεν υπόσχομαι τίποτα περισσότερο από το να είμαι ο εαυτός μου.

Δεν είναι one man show η δημοσιογραφία, ούτε αρέσκομαι στο να περιαυτολογώ. Με ξέρετε καλά, ήδη οι κεραίες μου έχουν επικεντρώσει στα αρνητικά σχόλια κι ας είναι κατά πολύ λιγότερα από τα θετικά, όλα όμως είναι καλοδεχούμενα και ειδικά τα καχύποπτα αποτελούν κίνητρο για απαντήσεις. Αυτή είναι η φύση μου και γουστάρω τέτοιου είδους προκλήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές δίνουν (ή αδυνατούν να το κάνουν) τις δικές τους στο γήπεδο και εμείς στον καθημερινό μας γραπτό και προφορικό λόγο. Δεν θα αλλάξει λοιπόν κάτι σε σχέση με αυτό που ήμουν πάντα, διότι απλούστατα δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο. Ακόμα κι αν θα το ήθελα, δεν γίνεται γιατί έτσι είναι το κεφάλι μου. Οπότε όσοι θεωρούν για κάποιο λόγο ότι θα αλλάξω, ας μείνουν εδώ για να διαπιστώσουμε τελικά μαζί τι ακριβώς θα ισχύσει.


Είμαι εδώ γιατί ο ίδιος ο Σταύρος, πέραν της ιδιαίτερα κολακευτικής προς το πρόσωπό μου επιθυμίας και επιμονής του να συνεργαστούμε, από μόνος του και δίχως εγώ καν να το θέσω ως θέμα συζήτησης, μου είπε ότι με θέλει δίπλα του γι αυτό που πραγματικά είμαι. Για το πώς σκέφτομαι και λειτουργώ. Γιατί αναγνωρίζει ότι πιο πάνω και από την αγάπη που έχω για την ΑΕΚ, είμαι δημοσιογράφος και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ίσως να είμαι ακόμα οπαδός, αλλά αυτό το κρατάω για μένα, τους φίλους μου και το σπίτι μου. Δεν χρειάζεται να το λέω παραέξω γιατί έτσι πιστεύω ότι τιμώ αυτό που κάνω. Έτσι σκέφτομαι εγώ, δεν κρίνω τι κάνουν οι άλλοι.

Ομολογώ ότι γίνομαι κομμάτι ενός χώρου που κατά περιπτώσεις με κάνει να χαίρομαι για πράγματα που διαβάζω και ακούω αλλά και σε άλλες με εξοργίζει, με ανεβάζει στα κάγκελα από εκνευρισμό. Αυτή όμως είναι η δύναμη και η δικαιοσύνη της πολυφωνίας. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα, όπως δεδομένα κι εγώ θα εκνευρίζω κάποιους άλλους για όσα κατά καιρούς πιστεύω και δημόσια εκφράζω. Δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους.

Είναι το πρώτο μου blog σε αυτό το χώρο και θεώρησα καλό να συστηθούμε πριν πάμε στα επόμενα. Και σίγουρα είναι ευθύνη το να απευθύνεσαι αποκλειστικά σε ανθρώπους πού τον επισκέπτονται μόνο για την ΑΕΚ. Είναι ένα μικρό θαύμα στα μάτια μου το πώς αυτή η ιστοσελίδα εξελίχθηκε, όσο την παρακολουθούσα από μακριά. Το πόσο γρήγορα κατάφερε να ενώσει διαφορετικές φωνές κι ενώ είχε μία φθίνουσα πορεία η οποία έμοιαζε να την οδηγεί σε τέλμα. Ο Σταύρος όχι απλώς κατάφερε να την κάνει ελκυστική, αλλά νομίζω πλέον ότι την έχει καταστήσει και ως την κορυφαία στο είδος της. Χαίρομαι λοιπόν που είμαι εδώ και εύχομαι το ταξίδι να τραβήξει πολύ.


Για την ΑΕΚ έχω πολλά να γράψω και να μοιραστώ μαζί σας στις επόμενες συνευρέσεις μας. Η ενεργοποίησή μου συμπίπτει με την αίσθηση ότι συντελείται πλέον κάτι διαφορετικό. Μακάρι να είναι έτσι γιατί κι άλλες φορές κόντεψα να το πιστέψω και μετά μετρήσαμε με τα μούτρα τα σκαλιά. Εννοείται ότι έχω ακόμα ενδοιασμούς και αμφιβολίες, αλλά μαζί μια γλυκιά προσμονή για τις επόμενες κινήσεις τύπου Στάνκοβιτς. Είμαστε μακριά ακόμα από το να πούμε ότι έχουμε κάνει κάτι, όμως στο παρελθόν τέτοια εποχή υπήρξαμε και στο τίποτα. Ευχαριστώ για την πρώτη ανάγνωση και από την επόμενη φορά θα μιλάμε μόνο για ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X