Ζιρού: Η υπόσχεση και το... δώρο στον Μπενζεμά σε περίπτωση που πάρουν το EURO 2021

Ζιρού: Η υπόσχεση και το... δώρο στον Μπενζεμά σε περίπτωση που πάρουν το EURO 2021
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά και δεν ξέχασε ποτέ εκείνη την ατάκα του συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας. Ωστόσο, ο Ζιρού δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα και θα πάρει τον Μπενζεμά να πάνε μαζί σε go-kart!

Οι δυο νυν συμπαίκτες στους «τρικολόρ» χρειάστηκε να μιλήσουν και να τα βρουν, πριν από λίγο καιρό στις συναντήσεις τους στα ημιτελικά του Champions League όταν η Τσέλσι αντιμετώπισε και απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης στην πορεία της μέχρι και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.


Ο Μπενζεμά είχε αναφέρει πως «δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα μονοθέσιο της Formula1 με go-kart», αναφερόμενος στον Ζιρού στο παρελθόν, κάτι που ο επιθετικός της Τσέλσι δεν ξέχασε, αλλά δεν κράτησε και κακία. Τώρα που μαζί θα παλέψουν για να οδηγήσουν την Γαλλία στην κορυφή της Ευρώπης στο προσεχές Euro, ο Ζιρού ανέφερε: «Αν το πάρουμε, θα τον πάρω να πάμε να το γιορτάσουμε με go-kart»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X