Η Αρμάνι θέλει Σπανούλη και περιμένει τον... Ολυμπιακό

Η Αρμάνι θέλει Σπανούλη και περιμένει τον... Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αρμάνι Μιλάνο «τσεκάρει» την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη και περιμένει τις επαφές του έμπειρου γκαρντ με τον Ολυμπιακό.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες έληξε και ακόμα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο σχετικά με την συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Σπανούλης επέστρεψε στην Εθνική για το Προολυμπιακό και η λογική λέει πως μετά από το τουρνουά θα συζητήσει με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», ωστόσο κανένας δεν γνωρίζει ακόμα αν θα μείνει στο ΣΕΦ, ειδικά από την στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δείξει τις προθέσεις του για το ζήτημα.

Κάπου εκεί εμπλέκεται και η Αρμάνι. Όπως αναφέρει το «Φως», η ομάδα της Ιταλίας «τσεκάρει» διακριτικά το θέμα και περιμένει στην… γωνία σε περίπτωση που ο Σπανούλης δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Η Αρμάνι, που έλαβε μέρος και στο Final Four, έχει ως… όπλο την παρουσία του Χρήστου Σταυρόπουλου, ενώ ίσως αναλάβει δράση και ο Κάιλ Χάινς, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον «Kill-Bill».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X