Παιχνίδια τακτικής από Ραμίρεζ στην ΑΕΚ: «Εχουμε άλλη πρόταση για τον Αραούχο, δεν θέλουμε να φύγει»

ΑΕΚ: Πριν τον κορωνοϊό η τελευταία νίκη σε ντέρμπι με μηδέν παθητικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση σχετικά με την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο πήρε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεζ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας έκανε νέα παιχνίδια τακτικής λέγοντας πως υπάρχει πρόταση για τον Αργεντίνο, αλλά αυτή δεν είναι από την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να αποχωρήσει ο «Τσίνο».

Συγκεκριμένα, όσα ανέφερε ο Ραμίρεζ για τον Αραούχο: «Έχουμε μια προσφορά από τον Αραούχο, αλλά όχι από την ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τίποτα για το μέλλον, γιατί ο Αραούχο είναι πολύτιμος στο έργο μας. Η αποχώρησή του θα μας ανάγκαζε να φέρουμε έναν παίκτη της ποιότητας του ή ακόμη καλύτερο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον αφήσουμε να φύγει».

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ενωση έχει κάνει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα (ισπανικά δημοσιεύματα έγραφαν ότι η πρόταση έφτασε στα 2 εκατ.), αλλά ο Ραμίρεζ δεν φαίνεται ακόμα να ικανοποιείται. Μάλιστα, tweet από τον λογαριασμό «OpiniónUDLasPalmas», που ασχολείται με τα θέματα της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, αναφέρει πως η «Λας Πάλμας ζητά περίπου 3 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Αραούχο».

Το ποσό επιβεβαιώνει και η «onefootball» με δημοσίευμα της σύμφωνα με το οποίο «η ΑΕΚ έκανε μέσα στην εβδομάδα πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά η ισπανική ομάδα απάντησε πως δεν δέχεται τίποτα λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X