«Η Λας Πάλμας ζητά 3 εκατ. ευρώ για Αραούχο!»

«Η Λας Πάλμας ζητά 3 εκατ. ευρώ για Αραούχο!»
Photo Credits: INTIME

Οι απαιτήσεις του Μιγκέλ Ραμίρεζ από την ΑΕΚ για την πώληση του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο όνομα του Σέρχιο Αραούχο παίζει ξανά (πολύ) δυνατά για την ΑΕΚ και η Ενωση τα δίνει όλα για να αποκτήσει τον Αργεντινό φορ με κανονική μεταγραφή αυτή την φορά.

Ο στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι αυτή τη φορά να μη γίνει σίριαλ, να μην υπάρξει δανεισμός του Αργεντίνου και η μεταγραφή και να τελειώσει σύντομα σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει διακαώς τον Αραούχο και θα ήταν πολύ χαρούμενος, αν είχε τον «Τσίνο» στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό επίπεδο στην επικοινωνία της με τον Αραούχο αλλά για να γίνει η μεταγραφή θα χρειαστεί να ξεπεραστεί και το… εμπόδιο του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ραμίρεζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ενωση έχει κάνει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα (ισπανικά δημοσιεύματα έγραφαν ότι η πρόταση έφτασε στα 2 εκατ.), αλλά ο Ραμίρεζ δεν φαίνεται ακόμα να ικανοποιείται.

Μάλιστα, tweet από τον λογαριασμό «OpiniónUDLasPalmas», που ασχολείται με τα θέματα της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, αναφέρει πως η «Λας Πάλμας ζητά περίπου 3 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Αραούχο».

Το ποσό επιβεβαιώνει και η «onefootball» με σημερινό δημοσίευμα της σύμφωνα με την οποία «η ΑΕΚ έκανε μέσα στην εβδομάδα πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά η ισπανική ομάδα απάντησε πως δεν δέχεται τίποτα λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ».

Μένει να δούμε λοιπόν πότε κι αν βρεθεί η χρυσή τομή και φυσικά αν το… εμπόδιο Ραμίρεζ ξεπεραστεί και ο Αραούχο επιστρέψει ξανά στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά… κανονικός και όχι δανεικός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X