Εθνική: Με βασικούς Μάνταλο-Μπακάκη κόντρα στο Βέλγιο, διεκδικεί θέση στην 11άδα ο Γαλανόπουλος

Εθνική: Με βασικούς Μάνταλο-Μπακάκη κόντρα στο Βέλγιο, διεκδικεί θέση στην 11άδα ο Γαλανόπουλος
Photo Credits: INTIME

Τα πλάνα του Τζον Φαν΄τ Σιπ για το σημερινό (21.45) φιλικό της Εθνικής με το Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δυνατότητα να «μετρήσει» τις δυνατότητες με το Βέλγιο, που είναι το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη έχει στο αποψινό (21:45 CosmoteSport1 και Open TV) φιλικό η Εθνική Ελλάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν΄τ Σιπ έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, ενόψει των δύο αγώνων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι σε Κόσοβο και Σουηδία, που θα γίνουν στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Όπως όλα δείχνουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα παραταχτεί με 4-3-3 απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», στο «King Baudouin Stadium».

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, με τους Μπακάκη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Γιαννούλη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Πιο μπροστά στην τριάδα των χαφ, θα βρίσκονται οι Ζέκα, Μάνταλος και Μπουχαλάκης, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την επίθεση Μπακασέτας και Μασούρας θα είναι στα άκρα αυτής, με τον Παυλίδη στην κορυφή της.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως επίσης θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ακόμη ο Γαλανόπουλος, ενώ το «παρών» στο γήπεδο θα δώσει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης που βρίσκεται στις Βρυξέλλες.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X