Στο στόχαστρο της Ουτρέχτης ο Κουίνσι Μενίγκ που ήταν στη λίστα της ΑΕΚ

Στο στόχαστρο της Ουτρέχτης ο Κουίνσι Μενίγκ που ήταν στη λίστα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κουίνσι Μενίγκ της Τβέντε ήταν ένας από τους πρώτους εξτρέμ που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ για την ενίσχυση στην επίθεση της και δη στα φτερά της. Με το ρεπορτάζ να θέλει τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν κάνει και πρόταση στον ολλανδικό σύλλογο για να τον κάνουν δικό τους.

Οι Ολλανδοί τις τελευταίες μέρες αναφέρουν πως ο 25χρονος Ολλανδός του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και είναι υπό παραχώρηση βρίσκεται στο στόχαστρο της Ουτρέχτης η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τβέντε για να τον κάνει δικό της.

Ενώ ρεπορτάζ από την χώρα της τουλίπας θέλει μια ακόμη ομάδα της πρώτης τετράδας του ολλανδικού πρωταθλήματος να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της. Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν η ΑΕΚ επιχειρήσει να τον κάνει δικό της θα πρέπει πλέον να παλέψει με τους δύο συλλόγους Ολλανδίας που ενδιαφέρονται για τον νεαρό εξτρέμ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X