Απόψε στο ENWSI TV δεν λείπει κανείς: Στις 21:00 με τους Κυπελλούχους Ευρώπης Παπασταμάτη-Δημητρούλια και την κούπα!

Απόψε στο ENWSI TV δεν λείπει κανείς: Στις 21:00 με τους Κυπελλούχους Ευρώπης Παπασταμάτη-Δημητρούλια και την κούπα!
Photo Credits: INTIME

Το ENWSI TV φέρνει την ευρωπαϊκή κούπα της ΑΕΚ για τα μάτια σας και μόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ευρωπαϊκή κούπα της ΑΕΚ έρχεται στο ENWSI TV!

Η ΑΕΚ έγραψε χθες ιστορία κατακτώντας το EHF European Cup με δύο νίκες κόντρα στην Ισταντς στη Χαλκίδα και βαδίζει ολοταχώς προς το τρεμπλ. Το πρώτο στην 97χρονη ιστορία της Ενωσης.

Οσα ακολούθησαν, δεν περιγράφονται. Μαγικές στιγμές στο κλειστό της Χαλκίδας με τους κόπους των ανθρώπων της ΑΕΚ να έχουν αποδώσει πλέον. Ενώ, το μεγάλο πάρτι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία πήρε φωτιά μετά τα μεσάνυχτα για τους μάγκες του Δημήτρη Δημητρούλια. Ενα μεγάλο πάρτι το περίμενε καιρό η Ενωση και τώρα είναι γεγονός.

Παπασταμάτης-Δημητρούλιας στο ENWSI TV

Σήμερα στις 21:00 οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της επιτυχίας της ΑΕΚ, ο διοικητικός ηγέτης Σταμάτης Παπασταμάτης και ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας έρχονται στο ENWSI TV μαζί με την ευρωπαϊκή κούπα που σήκωσαν χθες!

Οικοδεσπότες θα είναι ο διευθυντής του enwsi.gr, Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τον διευθυντή της «Ωρας των Σπορ», Πάνο Λούπο.

Την αποψινή εκπομπή στο ENWSI TV δεν την χάνει κανείς!




LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X