ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Αγγελόπουλος και δίνει την λύση

ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Αγγελόπουλος και δίνει την λύση
Photo Credits: INTIME

Εγινε η συνάντηση των παικτών της ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο που φαίνεται να έφτιαξε το κλίμα μετά την αυτοκριτική του προέδρου της ομάδας

Το ραντεβού των παικτών της ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 12:00 και φαίνεται ότι όσα τους είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ άλλαξαν κάπως το κλίμα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, όπως ζήτησαν οι παίκτες χθες για να συζητήσει μαζί τους και να δώσει λύση. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έκανε αυτοκριτική και πήρε όλες τις ευθύνες επάνω του για όλα τα προβλήματα την φετινή σεζόν. Ο Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθος χειρισμοί σε ορισμένα θέματα, ενώ και η κατάσταση με την πανδημία απέτρεψε από την ομάδα να έχει κάποια σταθερά έσοδα. Τους μίλησε ακόμα και για το νέο γήπεδο που ήταν ένα μεγάλο άνοιγμα και δυστυχώς έπεσε πάνω στην πανδημία αλλά και στις προσωπικές του επιχειρήσεις που είχαν προβλήματα με την παγκόσμια κατάσταση που επικρατεί. Για αυτό τους πρότεινε να τους δώσει κάποια χρήματα τώρα «έναντι» και μετά την λήξη του πρωταθλήματος τα υπόλοιπα με προσωπική εγγύηση δική του.

Η ειλικρινής αυτή στάση του προέδρου της φαίνεται να μαλάκωσε την συμπεριφορά των παικτών που εκτίμησαν το πώς του μίλησε, παρόλο που εχθές ήταν αδιάλλακτοι. Οι πιο πολλοί αποφάσισαν να δείξουν κατανόηση και να κάνουν υπομονή, ενώ και μερικοί θέλησαν πρώτα να μιλήσουν με τους ατζέντηδες τους και μετά να απαντήσουν στην ΑΕΚ. Όλα θα φανούν στην Κυριακάτικη προπόνηση αφού όσοι παίκτες προπονηθούν θα είναι και αυτοί που υπολογίζονται για την συνέχεια των πλέι-οφ.

Πάντως το ενδεχόμενο να μην κατέβει η ΑΕΚ στους επόμενους αγώνες απομακρύνεται, ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει και με σύνθεση ανάγκης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X