ΑΕΚ: Η Ευρώπη υποκλίνεται στον Μπάουερ!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ισταντς
Photo Credits: INTIME

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε ειδική μνεία στην σπουδαία απόδοση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ στον τελικό με Ίσταντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Ίσταντς κάνοντας το πρώτο βήμα για την ευρωπαϊκή κούπα.  Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τόμας Μπάουερ ο οποίος κατάφερε με την εμφάνιση του να τραβήξει την προσοχή και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας η οποία έκανε εκτενή αναφορά στην παρουσία του.

Η EHF σχολίασε πως ο Αυστριακός τερματοφύλακας ήταν ένας από τους παίκτες «κλειδί» της ΑΕΚ η οποία θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να κατακτήσει το τρόπαιο. Η αλήθεια είναι πως για δεύτερο σερί ματς μετά και τον τελικό του Κυπέλου ο Μπάουερ αποδείχτηκε καθοριστικός για την ομάδα του και επιβεβαίωσε φυσικά στα δύσκολα την τεράστια κλάση του. Όταν η ομάδα τον χρειάστηκε ήταν εκεί για να βάλει το δικό του «λιθαράκι» στην κατάκτηση των φετινών στόχων.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανέφερε: «Αυτή τη σεζόν ο Τόμας Μπάουερ έχει βοηθήσει την ΑΕΚ να κερδίσει πολλά παιχνίδια στην πορεία της προς τον τελικό. Και χθες ο Αυστριακός τερματοφύλακας έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ένας από τους παίκτες κλειδί της ΑΕΚ. Οι πολλές επεμβάσεις του βοήθησαν την ελληνική ομάδα να αποκτήσει καθαρό προβάδισμα στο παιχνίδι και αν είναι τόσο σταθερός και την Κυριακή η ΑΕΚ θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει το τρόπαιο».

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X