Marca: «Ο Αραούχο θέλει να μείνει στη Λας Πάλμας»

Marca: «Ο Αραούχο θέλει να μείνει στη Λας Πάλμας»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει η Marca για τον Σέρχιο Αραούχο και την Λας Πάλμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Σέρχιο Αραούχο φέρεται να θέλει να παραμείνει στη Λας Πάλμας.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η Marca σε ρεπορτάζ για τα πλάνα της ομάδας του Πέπε Μελ ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ακόμα μια περίεργη σεζόν για τον Σέρχιο Αραούχο τελειώνει στη Λας Πάλμας. Ο Αργεντινός κλείνει τη χρονιά με 11 γκολ. Μια πολύ καλή επίδοση για τον ίδιο που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται να βρει τον εαυτό του στην Ισπανία. Τελευταία καλή του επίδοση ήταν το 2014-15 με τα 24 γκολ που ανέβασαν τη Λας Πάλμας κατηγορία. Μάλιστα τα 6 από τα 11 γκολ του τα έβαλε στα τελευταία 9 ματς.

Συμπλήρωσε 150 παιχνίδια με τη Λας Πάλμας σκοράροντας δύο γκολ κόντρα στην Αλμπαθέτε. Χωρίς το κίνητρο των πλέι οφ, στις Κανάριες Νήσους χτίζουν ήδη το πλάνο της νέας σεζό. Το κλαμπ έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά και ο Αραούχο θέλει να έχει βασικό ρόλο σε αυτή τη προσπάθεια, όντα ο ηγέτης της ομάδας. Μένει να φανεί και αν θα συνεχίσει να έχει καλή συνεργασία με τον Χεσέ Ροντρίγκες που ως τώρα τα πάνε πολύ καλά».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X